top of page

Слънцето - Магически управител на 2022 г.

Актуализирано: 3.12.2022 г.

Отново е март, и в деня на Пролетното равноденствие е време да ви представя новият езотеричен управител за магическата 2022 година – Слънцето!

(Виж повече за магическата година и управител тук)

От днес започва новият жизнен цикъл на нашата планета и живота на нея, този ден винаги носи дух на обновление, вдъхновение и надежда.


Днес, на 20 март 2022 година в 17:33 ч. с настъпването на Пролетното равноденствие, новият магически управител влиза в сила и сменя предишния такъв (Марс).



Влиянието на Слънцето прогресивно ще нараства през периода на новата магическа година - 20 март, 2022 г. до следващото Пролетно равноденствие на 20 март, 2023 г. , когато ще достигне пика на своята сила и влияние.


Как точно действа Слънцето и какво да очакваме през 2022 г. в живота си?


Слънцето е вашата движеща сила и мотивация, т.е. представлява двигателят на вашата активност. Слънцето е също така символ на вашия дух, на съзнателното и съзидателното у вас, на всичко онова, което определя вашите жизнени цели и път. То отговаря за изявата на личността, за творчеството, за славата, успехите, публичността.


Неговата сила ще нараства постепенно с всеки следващ месец, и пълното му влияние ще се усети особено силно през втората половина на магическата 2022 година, а именно в последните 4 месеца преди следващото Пролетно равноденствие през март, 2023 г. – декември, 2022, януари, февруари и март 2023 г. Тогава въздействието на Слънцето ще достигне своя максимум.


Цялостното послание на Слънцето по отношение на предстоящата магическа година, която то ще управлява, включва в себе си също така зов към всеки един от нас за повече благородство, за осъзнатост в действията и преоценка на жизнените цели, за развиване на духа. Докато нареждаме приоритетите си и работим за собствената си реализация нека не изпускаме от поглед останалите. През тази година можем да творим и да се развиваме успешно, да работим върху себе си. Нека да блестим, без да заслепяваме. Златото и златистите цветове ще ви помогнат да резонирате по-добре със Слънчевия принцип през тази година. Развивайте щедрост и намерете вътрешната си светлина, дори в трудни времена.

Успоредно с това, от негативна гледна точка, под неговото влияние може да се подсили склонността към егоистичност, възгордяване или пренебрегване на интересите на другите за сметка на собствения успех и благоденствие. Полагайте съзнателни усилия да намирате вътре в себе си баланс при възникване на подобни дилеми, пазете жизнената си енергия и я използвайте с мисъл за другите, а не себично и егоистично.

Много вероятно е през тази магическа година, и особено в месеците от последната третина, да се наложи да отстояваме себе си като личности и индивидуалности. Нашето лично достойнство и право на саморазвитие, може да бъдат поставени на карта на фона на глобални процеси, създаващи недружелюбни условия от различен тип. Ще полагаме усилия, за да запазим своята идентичност и уникалност, водейки се от най-изконните си духовни добродетели и сили. И, колкото и парадоксално да звучи, ще е нужно да осъзнаем всеобщото си единство, за да успеем да запазим собствената си индивидуалност.


И така, Слънцето, което застъпва на поста магически управител на 2022 година, отговаря за всички активни действия, творчеството, различните видове изкуства, лъчезарност и жизненост, щедрост.

Влияние на планетата върху новата магическа година 2022:

Благоприятства благородство, лидерство, кариера, закон, бащинство, сценични изкуства, самочувствие, здраве, смелост, разрешаване на конфликти, развитие, творчество, его, слава, надежда, радост, жизнена енергия, светлина, парична печалба, лична реализация, сила, гордост, промоция, успех, шефове.


През тази година, и особено в неделните дни, когато Слънцето царува, ще е най-удачно да се насочите към дейности, свързани с подобни изяви и цели.


Хората със Слънце в Лъв, с асцендент Лъв или със силно и добре поставено Слънце в рождения хороскоп, както и родените през годините с езотеричен управител Слънце (2022, 2015, 2008, 2001, 1994, 1987, 1980, 1973, 1966, 1959, 1952, 1945, 1938), ще имат особено добри условия за реализиране на своите задачи и стремления, съответстващи на гореизброените.


Ако не виждате своята зодия, асцендент, година на раждане и не сте от късметлиите, които са в пълен унисон с планетарното влияние на Слънцето през периода на новата магическа година 2022 - 2023, това не означава, че нямате никакъв полезен ход. Познавате ли и осъзнавате ли добре същността на условията, създадени от неговото магично влияние, вие също можете да се възползвате, като насочите усилия и си поставите цели, свързани с конкретните дейности и области, изброени по-горе. Планетата-езотеричен управител на годината влияе на всички ни, правилата и силата ѝ важат за всички нас. Постарайте се да планирате и реализирате подходящите дела и се насладете на резултата от правилните действия в подходящия момент. Магическите условия ще ви помогнат така или иначе.



Пожелавам ви успешност, просперитет и много хармония!




48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page